Werkzaamheden

 

Werkzaamheden

* motorisch:


Motoronderhoud: Onderhoud van de motor van uw boot is zeer belangrijk, het voorkomt veel ellende en zorgt ervoor dat u optimaal en zorgeloos kunt genieten op het water. Hierbij zijn wij u graag van dienst, wij kunnen voor u de olie en filters vervangen.

Motor winterklaar maken: het buitenwater uit de motor, de vorstgraad van koelvloeistof en antivries meten, de motor, wierpot en kogelkraan doorspoelen met antivries.

Jaarlijkse motorbeurt: vervangen van de motorolie, olie-, brandstoffilters en impeller, controleren van de wierpot en de V-snaar en een algehele technische controle.

Het winterklaar maken van het drinkwatersysteem: de waterpomp, watertank en waterleidingen vrijmaken van drinkwater, de afvoersystemen van het toilet en het water doorspoelen met antivries.

Motorpech: ook bij pech en storingen zijn wij u graag van dienst.
 
* revisie van motoren
 
* inbouw van alle types nieuwe motoren. Tevens zijn wij dealer van Timray motoren.

 DSC 0515  DSC 0516

* techniek: inbouw boegschroef, elektronische apparatuur.

* schilderen van een 1 of een 2 component verfsysteem. Ook alle voorkomende lakwerkzaamheden kunnen wij voor u verrichten, complete onderwaterschip behandelingen kunnen door ons worden uitgevoerd.

DSC 1215  DSC 1316
* reinigen:
Wij kunnen voor uw schip een gehele poetsbeurt verzorgen zodat deze er weer als nieuw uit ziet. Zo trekt uw boot minder vuil aan en behoud ze haar mooie glans.

* restauratie:
We zijn gespecialiseerd in het restaureren van oude schepen, o.a. skûtsjes, bakdekkruisers, reddingsboten enz.

 

* Laswerk
Ook kunnen wij allerlei laswerk voor u verrichten zoals het inbouwen van een boegschroef of andere constructiewerkzaamheden.

 

 

 

Facebook

SFbBox by enter-logic-seo.gr